avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate Diana12

Activitate Diana12

Răspuns la discuția Custodie minor
Tocmai, eu aș dori să nu mai aibă dreptul să îl vadă, sau orice alte drepturi asupra lui. Și nici obligații, cu bucurie m-aș lipsi de pensia alimentară!
Răspuns la discuția Custodie minor
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri. Îmi doresc custodia exclusivă pentru a rupe definitiv orice legătură cu fostul soț. Dar situația de acum e foarte bună, faptul că nu ne deranjează îmi convine și cred cu adevărat că aș strica liniștea pe care o am dacă aș încerca să obțin custodie exclusivă. Îmi spunea cineva că dacă nu a luat legătura cu copilul atâta timp, acest lucru este posibil. De aceea am întrebat și încă de la primul răspuns primit am înțeles că nu se poate fără sacrificii și am decis că nu merită, nu are rost. Mulțumesc încă o dată!
Discuție Custodie minor
Bună ziua! Am divorțat acum 6 ani, având un copil de 9 luni care mi-a fost încredințat, custodia fiind comună. Fostul soț trimite pensia alimentară, dar nu a mai căutat copilul de 6 ani, nu ținem legătura nici măcar la telefon. Pot obține, din acest motiv, custodia totală a copilului, fără ca el să mai aibă drepturi sau obligații față de copil?
Discuție pensie cod a10
buna seara, tatal meu a primit azi decizia de pensie anticipata cod a10, in urma depunerii dosarului la casa de pensii,la data de 23.08.2015. pensia stabilita este in valoare de 971 lei. de la data depunerii dosarului a beneficiat de concediu medical, primind salar de la locul de munca. va trebui sa dea banii inapoi?