avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Activitate vasilesaioc

Activitate vasilesaioc

Răspuns la discuția Eliberare adeverinta
Multumesc.Sper sa imi fie de ajutor la Judecatorie
Buna ziua, am solicitat la firma la care lucrez eliberarea unei adeverinte pentru incadrarea in grupa de munca.Firma nu mi-a eliberat aceasta adeverinta motivand :Incadrarea in grupa v-a fost calculata corect,fara a invoca o baza legala.
As dori sa actiunez in judecata firma .Ce articole ,dince legi trebuie sa mentionez la cererea de chemare in judecata.Mentionez ca doresc sa ma reprezint singur in instanta.Multumesc
Răspuns la discuția Succesiune obligatorie
si de ce ar renunta cineva la mostenire?daca e singur ,nu ar avea batai de cap si probabil i-ar aduce si un mic sau mare beneficiu vanzarea acesteia.Ba nuiesc beneficiu mai mare decat Vacantarea.

Va multumesc!


[ edit : mesaje conexate ]
Răspuns la discuția Succesiune obligatorie
si atunci ce se intampla cu bunurile din masa succesorala?
Discuție polita RCA
De ce in polita RCA este inclusa si cartea verde?Nu cumva este tot un mod de a umfla aceast tip de asigurare?Eu am o dacia din 1998 ,cand voi pleca eu cu aceasta masina in strainatate?
Răspuns la discuția Locuinta in curte comuna
Multumesc pentru sfaturi dar as vrea sa mentionez ca :fata si ginerele trebuie sa imi acorde mie posibilitatea de aajunge la casa mea,casa lor fiind construita mai aproape de strada.
Dezmembrarea va contine doar casa si terenul pana la strada ,fara drum de servitute pentru mine?As dori sa atasez o schita pentru o mai buna intelegere a situatiei dar nu stiu cum se face acest lucru.
Buna ziua,
In curtea mea a mai fost construita o casa de catre fica mea si sotul ei(pe cheltuiala exclusiva a lor).
Actrele de constructie sunt pe numele meu.
Urmeaza sa facem receptia finala a constructiei si apoi inscrierea in C F
Ce demersuri trebuie sa intreprind pentru a trece aceasta casa pe numele adevaratilor proprietari(cei care au platit pentru constructia casei).
Mentionez ca in casa cu mine locuieste baiatul meu cu sotia sa.Intrebarea se refera strict la casa construita si la terenul din preajma ei.Mentionez ca nu am posibilitatea pentru drum de servitute(terenul fiind foarte ingust)
Multumesc anticipat