Buna seara!Am vazut afisat pe scara blocului precum o firma autorizata de E-On Electrica este insarcinata cu schimbarea contoarelor vechi iar in afis era specificat urmatorul lucru:cei care nu vor fi gasiti acasa si nu vor lasa un reprezentat in locul lor pentru a putea schimba contorul vor fi deconectati de la energia electrica.Mie mi se pare un abuz dar nu cunosc legile lor.Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca eu voi lucra si orcum nu v-a fi nimeni acasa.Multumesc anticipat!
Buna seara! Banii au fosti trimis copilului pe adresa mentionata de tribunal(adresa normala pe care am platit pana la 18 ani)...Voiam sa stiu sigur daca exista un articol legal(gen art 215 din 10-12 -2010...e un exemplu fictiv) in care sunt obligat sa platesc suma totala pe care sa acumulat in timpul procesului pana la un anumit termen(ex: in termen de 2..3..etc..luni) sau pana la 24 de ani cand e ultimul an legal al platii pensiei alimentare daca face studii....O seara buna!
Buna seara!Sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara pentru care a platit lunar pensia de intretinere pana la varsta de 18 ani.Din cauza unor probleme financiare ala noastre dupa ce copilul a implinit varsta de 18 ani o luna de zile nu s-a putut trimite pensia astfel incat fara sa fie intrebat ce s-a intamplat(de la divort a fost impiedicat cat s-a putut de catre fosta sotie sa i-a legatura cu copilul) a fost dat in judecata sa-i fie platita in continuare acea pensie pana la varsta de 24 ani pentru ca isi continua studiile.Pentru faptul ca nu s-a putut lua legatura cu respectiva am hotarat sa nu-i platim decat cand se termina procesul.Procesul a durat 1 an de zile in care nu am mai platit pensia si pana la urma s-a stabilit o noua suma de plata .Ce vreau sa va intreb este :poate fi executat silit o data pentru toata suma de plata pe anul care s-a desfasurat procesul daca in sentinta definitiva nu este stipulat acest lucru ci numai ca ,,pensia de intretinere trebuie platita de la data introducerii cererii de chemare in judecata"?Mentionez ca de 2 luni de cand incearca sa plateasca i-au fost restituiti banii prin mandat postal semn ca urmareste ceva cu lucrul acesta.L-a dat in judecata pentru continuarea platii pensiei de intretinere iar ea nu se duce sa ridice banii de la posta.Multumesc frumos!