avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata! Cand este vacanta se plateste pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata! Cand este vacanta se plateste pensie alimentara?,,,iunie,iulie,august,,, ...

Buna dimineata! Cand este vacanta se plateste pensie alimentara?,,,iunie,iulie,august,,,
Cel mai recent răspuns: geaninaiuliana , utilizator 08:37, 20 Octombrie 2020
se plateste, ca intretinutul mananca si in lunile alea.
Multumesc pentru informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie de intretinere - major Emilia2705 Emilia2705 Buna ziua! Am 22 de ani, iar in iunie 2022 am absolvit ciclul de licenta. In urma unor neintelegeri, in anul 2018 l-am actionat in judecata pe tatal meu ... (vezi toată discuția)
Care a fost perioada anului scolar 2009-2010. lexu_mumuselu2007 lexu_mumuselu2007 Platesc o pensie alimentara copilului care are 20 de ani .A terminat clasa a XII-a si-mi opreste in continuare pensia alimentara deoarece contabila mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere jenip1 jenip1 Bună seara! Fiul meu de 25 ani ă terminat cursurile la zi - master- în iunie ă susținut dizertație . A primit pensia de intretinere si luna aceasta , ... (vezi toată discuția)