avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate sorin_marinas

Activitate sorin_marinas

Răspuns la discuția uscator scara de bloc!
asta incerc sa ii spun proprietarului, sa isi monteze burlan, dar nu vrea, face contra !
blocul este in forma de U, iar ca si pozitionare este in felul urmator:
de pe scara intri in uscator/balcon, in partea stanga, dar in interior, exista gura de aerisire de la debaraua unde se gateste si unde ar trebui montat burlanul, iar la 1 m mai in fata, in afara uscatorului/balconului, tot pe stanga, este fereastra de la bucatarie !!! daca nici acum nu se intelege ce vreau sa spun v-as ruga sa imi dati posibilitatea sa va trimit o poza, pentru cine doreste sa ma ajute ! mailul meu este sorin_marinas@yahoo.com
multumesc !
Răspuns la discuția uscator scara de bloc!
am inteles :)
as avea unde sau cui sa trimit o poza cu pozitionarea balconului/uscatorului ?
Răspuns la discuția uscator scara de bloc!
este un uscator situat la etajul 2, iar locatarul are fereastra de la bucatarie in afara balconului, cum este si normal, dar in bucatarie exista o debata cu un gemulet unde are si aragazul si deci unde se si gateste!
P.S. este vorba de un burlan de maxim 1m ca acelea care se monteaza la hota de bucatarie.
Legat de intrebarea mea de aseara cu uscatorul scarii de bloc, mentionez ca este un uscator situat la etajul 2, iar locatarul are fereastra de la bucatarie in afara balconului, cum este si normal, dar in bucatarie exista o debata cu un gemulet unde are si aragazul si deci unde se si gateste!
buna seara, as dori cateva informatii, daca se poate si daca cineva cunoaste, in legatura cu uscatorul/balconul de pe scara blocului, si anume:
daca proprietarul unui apartament are iesirea/aerisirea de la debara/bucatarie unde se gateste pe balcon/uscator, si cineva pune rufele la uscat si le ia de acolo imbibate cu miros de mancare, exista posibilitatea sa fie obligat sau constrans sa isi monteze burlan de aerisire care sa devieze mirosul in afara balconului, de catre ceilalti locatari de pe palier/ etaj ? multumesc !