avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate Ravykutza07

Activitate Ravykutza07

Discuție afaceri
ar putea sa-mi ofere cineva suport teoretic despre mediul de afaceri european sau cel putin, cel romanesc?
Copilul este nascut la 7 noiembrie 2015, deja are varsta de 2 ani si 2 luni. Am fost anagajata timp de 3 luni la o companie (Webhelp), as putea beneficia de indemnizatie pe urma acestui fapt sau nu?
multumesc foarte mult!!!
scuze! am gresit un pic intrebarea!!! nu este vorba de indemnizatii dar de alocatii pentru copil!
copilul s-a nascut pe 7 noiembrie 2015
Nici unul dintre noi nu munceste, deci nu am avut cum sa aducem "venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni". Daca suntem simpli studenti nu avem cum sa beneficiem,da?
Buna! Sunt studenta atat eu cat si sotul meu in orasul Galati. Suntem basarabeni si acum o luna eu am nascut. Vreau sa stiu daca pot beneficia de indemnizatii pentru copil si daca da, atunci unde ar trebui sa ma adresez pentru aceasta. Multumesc!
Răspuns la discuția Nou-nascut moldovean in Romania
Multumesc foarte mult!!!!
Buna! Sunt studenta din Basarabia si invat in Romania. Sotul meu, fiind si el student, este la fel din R.Moldova. La moment suntem in asteaptarea pruncul nostru. Vreau sa stiu daca nasterea va avea loc pe teritoriul Romaniei, copilul nostru va primi certificat de casatorie romanesc? in caz ca nu, daca vrem sa mergem acasa in Moldova, in baza caror acte ale copilului vom trece frontiera?
Multumesc anticipat!