avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate carol52968

Activitate carol52968

Răspuns la discuția Mostenire
Mulțumesc pentru răspuns. În cazul în care cumpăr partea soacrei sau i-mi donează partea ei, cum se inmatriculeaza masinile având în vedere că celălalt proprietar rămâne minorul, și pe numele lui nu se pot inmatricula?
Discuție Mostenire
Buna seara. In februarie a decedat socrul meu. Au ramas doua autoturisme care dupa succesiune revin soacrei (75 de ani) si fiului meu (minor). Sotia mea a decedat in anul 2015. Socra (nu are carnet de conducere) vrea sa renunte la partea ei in favoarea mea. Cum ar fi mai bine, prin donatie sau vinzare-cumparare? Se pot inmatricula autoturismele pe numele meu, avand in vedere ca fiul meu (celalalt mostenitor) este minor?
Răspuns la discuția Trecere frontiera
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Se poate iesi cu autoturismul din tara pe baza certificatului de mostenitor, fara sa fie inmatriculat pe numele mostenitorului? In februarie a decedat socrul si au ramas doua autoturisme pe care le mosteneste soacra si fiul meu. ( nevasta mea este decedata). Inca nu am reusit sa terminam cu succesiunea si nu sant sigur ca pana in august (cand am vrea sa mergem in Ungaria), chiar daca se termina succesiunea, o sa pot sa transcriu autoturismul. Autoturismele sant pe numele socrului decedat.
Buna seara. Pot circula cu o masina inmatriculata in Ungaria, (daca am dubla cetatenie si rezidenta in Ungaria) fara sa o inmariculez in Romania? Masina este pe numele cumnatei.
Răspuns la discuția conflict cu socrul
Buna seara. Daca va fi cazul, merita sa ma duc la tribunal cu el? Am sanse sa castig sau o sa pierd oricum si voi fi evacuat din locuita unde am stat 12 ani si am investit si bani in ea?
Răspuns la discuția conflict cu socrul
Multumesc. Sper si eu sa putem cadea la paca, macar pentru copil.
Răspuns la discuția conflict cu socrul
Multumesc. Atunci in cel mai rau caz o sa inchiriez o locuinta ca sa nu pierd copilul. Copilul nu are drept de mostenire dupa sotie?
Buna seara. In 2004 m-am casatorit si ne-am mutat intr-un apartament care e pe numele socrului. In 2005 s-a nascut unicul nostru fiu. Sotia nu mai are frati. Luna aceasta sotia a decedat, a avut cancer. Eu am ramas cu fiul meu in garsoniera socrului. El mai detine un apartament cu 2 camere. Nu m-am inteles niciodata foarte bine cu socrii. Cred ca vrea sa scape de mine si sa ia copilul. A-si dori sa va intreb daca ne poate da afara din garsoniera si in ce conditii i-mi poate lua copilul? Eu nu vreau sa ma despart de fiul meu. Cu respect.