Sunt persoana juridica si am, din 17.10.2014 , 6 abonamnte de voce , 2 de date si un telefon subventionat la Telekom. Am avut diverse probleme in ultimele luni, ca : lipsa semnal, semnal slab , sau inexistent de date, etc. Am facut numeroase sesizari , timp de 3 luni si am fost contactata o singura data , fara sa se ia nicio masura. Ieri am cerut conditiile de reziliere, inainte de termen. Mi-au trimis o lista care insumeaza 12200 lei si mi-au comunicat ca, pt cele 6 simuri de voce , trebuie sa raman in contract 24luni + 4 luni( lucru mentionat minuscul, intradevar, pe una din zecile pagini ale contractului) pt care as fi beneficiat de abonament gratuit !!! Le-am spus ca nu am beneficiat de luni gratuite de abonament, dar mi-au spus ca nu se poate, ca asa figureaza la ei. Faptul ca lunile au fost platite, pot sa-l demonstrez cu facturile aferente...
Nu cred ca pot sa ma adresesz ANPC ului, ca sunt pers juridica, dar ce pot face sa ies din acest abonament , fara sa platesc taxele de reziliere(care sunt aberant de mari, de 3000lei/sim, pt cele cu abonament business), ci doar telefonul primit ???
Ce ma sfatuiti ???
Multumesc anticipat pentru raspuns.