avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract telefonie mobila , inainte de termen
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract telefonie mobila , inainte de termen

Sunt persoana juridica si am, din 17.10.2014 , 6 abonamnte de voce , 2 de date si un telefon subventionat la Telekom. Am avut diverse probleme in ultimele luni, ca : lipsa semnal, semnal slab , sau inexistent de date, etc. Am facut numeroase sesizari , timp de 3 luni si am fost contactata o singura data , fara sa se ia nicio masura. Ieri am cerut conditiile de reziliere, inainte de termen. Mi-au trimis o lista care insumeaza 12200 lei si mi-au comunicat ca, pt cele 6 simuri de voce , trebuie sa raman in contract 24luni + 4 luni( lucru mentionat minuscul, intradevar, pe una din zecile pagini ale contractului) pt care as fi beneficiat de abonament gratuit !!! Le-am spus ca nu am beneficiat de luni gratuite de abonament, dar mi-au spus ca nu se poate, ca asa figureaza la ei. Faptul ca lunile au fost platite, pot sa-l demonstrez cu facturile aferente...
Nu cred ca pot sa ma adresesz ANPC ului, ca sunt pers juridica, dar ce pot face sa ies din acest abonament , fara sa platesc taxele de reziliere(care sunt aberant de mari, de 3000lei/sim, pt cele cu abonament business), ci doar telefonul primit ???
Ce ma sfatuiti ???
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 13:03, 29 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
exceptional raspuns cu spete din actiuni ale Operatorului, in care se aplica legea 193/2000, si prin care se dovedeste ca si persoana juridica este consumator pentru Operatorul/ prestatorul de servicii.
Este ce lmi abun raspuns pentur toti cei care intampina dificultati a se apara de abuzurile si ilegalitatie Operatorilor din Romania.

Aditional, avem
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)
Doresc reziliere contract telekom ( persoana juridica) mobinstal mobinstal buna seara, desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de ... (vezi toată discuția)