avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate lookster123

Activitate lookster123

Buna ziua, in cazul in care o persoana care trebuie sa semneze un contract de exemplu pentru energie electrica sau prelungirea contractului nu se afla in tara, dar roaga pe altcineva sa semneze in locul acesteia, ce infractiune savarseste persoana care semneaza, in ce cazuri poate fi trasa la raspundere, doar daca cealalta persona depune plangere ? Multumesc!
Buna ziua, sunt student in anul 4, si in tot acest timp nu am reusit sa intru in baza de date ca fiind asigurat din diverse motive printre care birocratia si timpul limitat.Am fost totusi asigurat atunci cand m-am angajat pe perioade scurte de timp.Daca ajung la urgente am inteles ca trebuie sa platesc de la mine tot.Intrebarea este ca daca pot sa fiu scutit de plata daca ma duc si fac dosarul dupa ce am fost la medic.Multumesc!
Buna ziua, am cumparat online un mouse de gaming de la un magazin online foarte mare din Romania. Mouse-ul a venit desigilat, am facut cerere de returnare, l-am dus in magazin, au zis ca nu il au pe stoc si o sa refaca comanda in maximum 14 zile. Ideea este ca am facut comanda pe 10 ianuarie, si acum suntem pe 3 februarie. Oare chiar nu se poate face nimic, simt ca isi bat joc de mine pur si simplu.(Inca nu am primit produsul)
Buna ziua, daca ma aflu in Anglia si doresc sa reziliez contractul de telefonie mobila de la Digi, pe care il foloseste fiul meu, ce se poate face?(contractul este semnat de mine)
Răspuns la discuția Primesc colete fără sa le cer
Vă mulțumesc frumos pentru răspunsurile rapide și exacte.
Buna ziua, de câteva zile primesc colete fără să le cer, și fără să transmit datele mele de contact acelei firme de marketing.Aș dorii să știu ce se poate face, deoarece aici cred că este vorba de transmiterea datelor personale fără voia mea acestei firme.Mulțumesc