avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Activitate nills

Activitate nills

Răspuns la discuția Calcul penalitati
Exista o suma totala a penalitatilor.....am vrut sa scot o adeverinta de la asociatia de proprietari pentru tragerea instalatiei de gaz si mi s.a spus sa platesc in intregime acele penalitati....am sp administratorei ca voi plati penalitatile doar pentru ce doresc adeverinta,adica numai pentru gaz, dansa a refuzat sa imi calculeze suma motivand ca va trebui sa platesc toata suma de penalitati, mentionez ca intreaga scara este debransata de la caldura si apa calda care nu mai exista de 2 ani....pe scara unde locuiesc am ramas doar 2 ap fara centrala, am vrut sa imi iau un angajament de plata lunar al penalitatilor numai sa mi se dea acea adeverinta dar NU.... cu plata intretinerii lunare sunt la zi.

Buna seara,revin cu o intrebare pe acest forum...Se poate calcula din suma totala a penalitatilor ,o suma separat pentru fiecare societate ce percepe penalitati? ma refer o suma pentru cei de la apa ,gaz s.a.m.d. Multumesc...
normal....corb la corb nu.si scoate ochiii.....multumesc domnule avocat
am incercat sa vorbesc dar si.a schimbat numarul de telefon si nu pot da de dumnealui
buna ziua...doresc un raspuns in legatura cu un contract semnat intre o persoana si un avocat pe o anumita suma de bani,iar cel din urma din cauza unor probleme cu justitia nu a respectat contractul. Cum pot recupera suma de bani?