avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru2016

Activitate Alexandru2016

Discuție Centru deșeuri
Vis-a-vis de casa noastră o societate a deschis un centru colectare deșeuri. Prin activitatea lor ne perturbă liniștea datorită zgomotului de fiare produs de utilajul gheară folosit, de tirurile care vin să încarce, de scandalagii care le sunt clienți, de mizeria lăsată în urmă de clienții lor, de peisajul în care linia orizontului este dominată de munții de fiare etc. Menționez că discutăm de sector 5, București, dacă are vreo importanță.
Vă rog, noi vecinii de pe stradă ce am putea face. Într-o discuție ocazională cu proprietarul societății nu s-a găsit o soluție, el fiind indiferent.
Dacă nu sunt de acord cu această normă de a suporta costurile privind costumul, (normă care cel mai probabil nu a fost menționată în contract) sau dacă nu sunt condiții de vestiar și vin sau plec îmbrăcat așa , înseamnă că ar trebui să îmi caut altceva de lucru?
Prin activitatea lor deranjează deja încalcă liniștea publică. Ce alte norme trebuie să îndeplinească pentru a putea funcționa?
Buna ziua,

As dori sa ma indrept spre organizare evenimente, dar fiindca nu am nici o baza in afara de cunostiinte teoretice, am presupus sa incep ca si consultant de organizare evenimente pentru apropiati . Care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplinesc ?

Multumesc,