avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Centru deșeuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Centru deșeuri

Vis-a-vis de casa noastră o societate a deschis un centru colectare deșeuri. Prin activitatea lor ne perturbă liniștea datorită zgomotului de fiare produs de utilajul gheară folosit, de tirurile care vin să încarce, de scandalagii care le sunt clienți, de mizeria lăsată în urmă de clienții lor, de peisajul în care linia orizontului este dominată de munții de fiare etc. Menționez că discutăm de sector 5, București, dacă are vreo importanță.
Vă rog, noi vecinii de pe stradă ce am putea face. Într-o discuție ocazională cu proprietarul societății nu s-a găsit o soluție, el fiind indiferent.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:25, 4 Iulie 2020
Domnule,
Activitatea aceasta de colectare a deseurilor, este in mare parte una foarte buna - nu mai are sens sa va spun din ce cauza - insa, de obicei, functionarea acestor centre de colectare a deseurilor se autorizeaza de catre autoritatile locale, in locur si zone unde nu sunt locuinte sau mai bine spus la o departare suficienta pentru a nu aduce proprietarilor neajunsurile despre care ati scris.
Asadar, ce sa va raspundem noi? Discutati cu vecinii dvs. (cat mai multi), intocmiti un material cat mai explicit si va adresati Primarii sectorului 5 - adica organismul care a autorizat functionarea acestui centru de colectare in mijlocul unui cartier de locuinte.
As mai putea spune ca puteti sa va adresati si la Agentia pentru protectia Mediului Bucuresti, poate va alegeti cu ceva indrumari, nu stiu ce sa va zic...
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centru colectare materiale feroase - autorizatii UNHleaSHD UNHleaSHD Buna seara! Doresc infiintarea unui asemenea centru in Ilfov, comuna 1 Decembrie. Desi am citit pe Internet, tot nu sunt lamurit si am cateva intrebari. ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniºtii publice grumette40 grumette40 Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă ... (vezi toată discuția)
Cum se încadrează un apartament in regim hotelier la cheltuielile ... M_P M_P Cum se încadrează un apartament in regim hotelier la cheltuielile generale ale blocului? Daca intr-o luna apartamentul e ocupat doar 5 zile sau pina in 15 ... (vezi toată discuția)