avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate ietim

Activitate ietim

Multumesc inca o data, incerc la CNPP.
Multumesc foarte mult.

Am citit cu multa atentie dar nu inteleg foarte bine decat concluzia - ca decizia pe care a primit-o mama este in conformitate cu legea si nu este cazul sa o contest.

Trei persoane din familia mea, (toate decedate la ora actuala) au beneficiat de si de pensie (bunica avea pensie de urmas) si de indemnizatia cf. OG 105/1999 .
1.41899
Pana acum o luna, mama mea a beneficiat de indemnizatie acordata cf. OG. 105/1999 fiind persecutata etnic. Ea nu a beneficiat de nici o alta forma de venituri. Dupa decesul tatalui meu a solicitat pensie de urmas, care i-a fost aprobata, decizia de pensie fiind insotita de o anexa in care este anuntata ca plata indemnizatiei cf. OG 105/1999 se suspenda de la data acordarii pensiei de urmas. Cunosc mai multe persoane care primesc atat pensia cat si indemnizatia, inclusiv persoane care primesc pensie de urmas si indemnizatie, asa ca as dori sa contest decizia. Va rog sa-mi spuneti daca am dreptate si este cazul sa depun o contestatie si daca da, la ce articolele de lege pot face referire in aceasta contestatie. Multumesc.