avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Activitate zapada_

Activitate zapada_

Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.In anul 2011 am obtinut o suma de bani pentru partea mea de locuinta ,in urma divortului.A fost achitat impozitul,dar din perioada aceea si pana acum din acei bani trebuiau achitate si asigurarile catre stat?Mentionez ca sunt persoana fara venit si a trebuii sa completez un formular la anaf cu veniturile din ultimii 5 ani.Daca,da .....care ar fi consecintele?Multumesc mult.
Răspuns la discuția Declaratie pensie de intretinere
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Declaratie pensie de intretinere
pentru cardul de sanatate,a fost nevoie sa completez un formular la anaf.Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Declaratie pensie de intretinere
nu,doar nu stiu daca vor fi impozitati,sau trebuiau declarati.
Răspuns la discuția Declaratie pensie de intretinere
eu am nevoie de declaratie dinpartea tatalui pentru anaf,pentru ca imi intra bani in cont..Multumesc.Nu stiu daca vor fi impozitati.
Buna ziua!Ma puteti ajuta va rog cu o formulare de declaratie din care sa reiasa ca primesc lunar 5ooron,bani pt intretinerea copilului minor,declarat in acte de tata...dar de care suntem despartiti.Mentionez ca nu am fost casatoriti,iar copilul sta cu mine.Multumesc.
Buna ziua!Imi puteti spune va rog,daca alocatia copilului si pensia de intretinere din partea tatalui,trebuiau trecute in formularul 604?mentionez ca eu sunt persoana fara venit.Si daca da,care ar fi consecintele?Va multumesc.