avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate carmenheb

Activitate carmenheb

Discuție Rudenii
Am retras bani de pe cardul soacrei mele! Cardul fiind dat de ea mie sa il inmanez sotului meu! Eu inainte de al inmana am retras o suma si nu am zis la nimeni!
Discuție Rudenii
La condamnare nu se ajunge pentru ca partile sau impacat iar victima a declarat ca nu are nici o pretentie iar prejudiciul sa recuperat! Plus de asta eu miam recunoscut fapta !
Discuție Rudenii
Buna ziua! Mama mea isi face dosar pentru un post de femeie de servici la politie! Ia dat de facut o autobiografie! Eu am un dosar care a fost trimis la procuror cu propunerea de incetare a urmaririi penale, care nu stiu in ce stadiu este! Mama nu stie despre asta ! Sunt sanse sa afle de dosarul meu?
Buna ziua!!! Acum 2 ani mi sa folosit cardul de o persoana din familie, am depus plangere nestiind cine a fost!! Intre timp a recunoscut a declarat fapta si miam recuperat bani!! Acum am foat contactati de cei de la politie sa dau declaratie cum ca miam recuperat bani!!! Ce se poate intampla cu inculpatul, mai alea cum. Sa peocedez ca sa nu pateasca nimuc fiind din familie???