avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rudenii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rudenii

Buna ziua! Mama mea isi face dosar pentru un post de femeie de servici la politie! Ia dat de facut o autobiografie! Eu am un dosar care a fost trimis la procuror cu propunerea de incetare a urmaririi penale, care nu stiu in ce stadiu este! Mama nu stie despre asta ! Sunt sanse sa afle de dosarul meu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:31, 27 Iulie 2016
Nu cred !
Buna ziua,
Deocamdata NU dar daca, Doamne fereste, se ajunge la condamnare, sigur va sti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarire penala - urgentare dosar mihaela_apostol mihaela_apostol as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni? (vezi toată discuția)
Dosar penal trimis de politie la parchet GCC GCC In calitate de reprezentant al partii vatamate si parte civila intr-un dosar penal avand ca obiect un acident rutier urmat de decesul victimei, am primit ieri ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politie ChivutaVoinea ChivutaVoinea Buna ziua, Am primit un telefon de la un ins,fost muncitor in apartamentul meu,cu o propunere indecenta.La refuzul meu si ala auzul sotului la urmatorul apel ... (vezi toată discuția)