Buna ziua
In luna iulie 2015-am primit o scrisoare de la un avocat ,in care mi se solicita o suma de bani,(plata a unei facturi neachitate-din motive intemeiate)cu specificatia ca mi se va pune sechestru.
Am raspuns ,si am probat faptul ca suma respectiva a fost incasata de cei care au solicitat banii.
In luna August am fost instintata de Tribunal ca a inceput un Proces Penal impotriva mea pentru neplata.Am adunat probe prin care sa dovedesc ca cei care mi-au adus acuzatia au intrat in posesia sumei care acum mi-o cer.
Din luna August pana in luna Noembrie s-au tot facut amanari a judecarii cauzei(din diferite motive cand de catre av.lor cad de catre al meu.Pe data de 24.nov.2015 aveam Termen de proces dar am primit din partea Tribunalului o scrisoare prin care am fost instintata ca cei 3 acuzatori si-au Retras Plangerea in data de 09.nov.(cu doua saptamani inainte de proces.)
Pe data de 24.nov.2015 (aceiasi zi cu procesul) Depun o noua PlangereX-(
X-( cu aceiasi acuzare!!! Copiie a primei Plangeri cu data de depunere schimbata.
Acest al 2-lea Proces este pe Rol cu termen de infatisare pe 03.martie2016
(conform procedurii incerecare de impacare)
De la primul proces nu am am primit nimic,desi av.meu a facut o cerere de recuperare a daunelor.
Va rog sa-mi spune-ti daca asa ceva este posibil,sau este o Eroare,ce as putea face?
Va multumesc