avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... informare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

informare

Buna ziua
In luna iulie 2015-am primit o scrisoare de la un avocat ,in care mi se solicita o suma de bani,(plata a unei facturi neachitate-din motive intemeiate)cu specificatia ca mi se va pune sechestru.
Am raspuns ,si am probat faptul ca suma respectiva a fost incasata de cei care au solicitat banii.
In luna August am fost instintata de Tribunal ca a inceput un Proces Penal impotriva mea pentru neplata.Am adunat probe prin care sa dovedesc ca cei care mi-au adus acuzatia au intrat in posesia sumei care acum mi-o cer.
Din luna August pana in luna Noembrie s-au tot facut amanari a judecarii cauzei(din diferite motive cand de catre av.lor cad de catre al meu.Pe data de 24.nov.2015 aveam Termen de proces dar am primit din partea Tribunalului o scrisoare prin care am fost instintata ca cei 3 acuzatori si-au Retras Plangerea in data de 09.nov.(cu doua saptamani inainte de proces.)
Pe data de 24.nov.2015 (aceiasi zi cu procesul) Depun o noua PlangereX-(
X-( cu aceiasi acuzare!!! Copiie a primei Plangeri cu data de depunere schimbata.
Acest al 2-lea Proces este pe Rol cu termen de infatisare pe 03.martie2016
(conform procedurii incerecare de impacare)
De la primul proces nu am am primit nimic,desi av.meu a facut o cerere de recuperare a daunelor.
Va rog sa-mi spune-ti daca asa ceva este posibil,sau este o Eroare,ce as putea face?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Care este procedura de intrare in ccc2 daca firma a intrat in faliment? AlexandruIonescu AlexandruIonescu Buna ziua, Sotia a intrat in CCC1 in data de 14 dec.2013 (avand in vedere cele 42 zile dupa nastere) primul copil implineste varsta de 2 ani pe 2 noembrie ... (vezi toată discuția)
Cercetat dosar penal Andreea 89 Andreea 89 Buna ziua, sunt condamnat cu supendare la 2 ani si 3 luni cu termen de supraveghere 4 ani pt înșelăciune in anul 2016 ,anul trecut am fost citat la diicot ... (vezi toată discuția)
Ordin de executare din 2015 din spania, valabil in romania ..... ioan 33 ioan 33 In baza unei sentinte romanesti din decembrie 2010 care ma obliga la plata in procentaj a pensiei, in iulie 2015 fosta sotie a obtinut un ordin de executare in ... (vezi toată discuția)