avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Activitate klrlnx

Activitate klrlnx

In situatia in care rezultatul expertizei va fi ca nu sunt apt de munca, cum se procedeaza mai departe?
Buna ziua,

In urma solutionarii dosarului penal in care am fost implicat, am obligatia de a executa 30 de zile de munca in folosul comunitatii (Servicii Publice din cadrul Primariei) in termen de 6 luni (termen final 10 Mai 2017).

Pana in momentul de fata nu m-am prezentat deoarece am asteptat sa imi treaca durerile inghinale cu care ma confrunt de ceva vreme dar se pare ca problema persista si doctorii nu imi pot pune un diagnostic precis (suspect hernie inghinala - momentan neoperabila).

Va rog daca se poate sa ma lamuriti cu raspunsuri la urmatoarele intrebari:

1. Ce se intampla in cazul in care nu execut intreaga pedeapsa pana la termenul final?
2. Exista vreo posibilitate de a plati amenda in loc de pedeapsa si in ce conditii?
Buna ziua,

In urma cu cateva zile mi-am fisurat un dinte intr-o bucatica piatra gasita in mancarea unui local. Am discutat cu seful de sala si i-am spus ca ma voi duce la stomatolog pentru a pune un diagnostic.

In urma consultatiei, stomatologul mi-a recomandat un implant dentar, nervul dintelui fiind partial afectat cu posibilitatea de a aparea complicatii pe viitor in varianta in care se aplica doar fateta/plomba.

Care este procedura in cazul in care patronul este de acord sa ma despagubeasca pe cale amiabila cu suma de bani aferenta implantului?