avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa munca in folosul comunitatii - probleme ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa munca in folosul comunitatii - probleme medicale

Buna ziua,

In urma solutionarii dosarului penal in care am fost implicat, am obligatia de a executa 30 de zile de munca in folosul comunitatii (Servicii Publice din cadrul Primariei) in termen de 6 luni (termen final 10 Mai 2017).

Pana in momentul de fata nu m-am prezentat deoarece am asteptat sa imi treaca durerile inghinale cu care ma confrunt de ceva vreme dar se pare ca problema persista si doctorii nu imi pot pune un diagnostic precis (suspect hernie inghinala - momentan neoperabila).

Va rog daca se poate sa ma lamuriti cu raspunsuri la urmatoarele intrebari:

1. Ce se intampla in cazul in care nu execut intreaga pedeapsa pana la termenul final?
2. Exista vreo posibilitate de a plati amenda in loc de pedeapsa si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: klrlnx , utilizator 15:27, 21 Martie 2017
Mergeți la MEDICINA MUNCII și cereți o expertiză medicală asupra capacității de muncă.
In situatia in care rezultatul expertizei va fi ca nu sunt apt de munca, cum se procedeaza mai departe?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost consultat de 3 doctori. primul doctor m-a consultat o ... xtreme07 xtreme07 Am fost consultat de 3 doctori. Primul doctor m-a consultat o perioada, dupa care mi-a pus un diagnostic cu care nu am fost de acord, drept urmare NU am luat o ... (vezi toată discuția)
Moarte suspecta Cuasoc Cuasoc Buna ziua! Scuze daca am interbat unde nu trebuie. In februarie un barbat (60 ani - stare de sanatate buna) solicita o ambulanta acasa pt ca simptomele ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ale_frumusikalove ale_frumusikalove Sotul meu a fost chemat la comisia de expertiza a capacitatii de munca Bucuresti ,fiind pensionat pe caz de boala in 15 ianuarie 2016 in gradul 2 de ... (vezi toată discuția)