avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Activitate lucianxyz

Activitate lucianxyz

Discuție Renovare casa
Bună ziua! În situația în care se renovează o casa gen înlocuit tencuiala, văruit, interior exterior reparații la acoperiș trebuie autorizație? Casa este tip duplex.
În situația prelungirii cu o camera lipita de casa dar nu și de a vecinului trebuie semnătura lui de acord pentru autorizație?
Multumesc
Buna ziua, situatia sta in felul urmator. Tatal meu are o casa mostenita de la parintii lui unde figureaza doar cu un titlul de proprietate pe 33% din casa deoarece nu a mai facut succesiunea dupa decesul mamei sale, tatal sau fiind primul decedat.El are in acea casa 4 persoane care sunt rude de pe mama mea ulterior facandu-le si buletine.Ideia este ca el vrea sa tine respectivele persoane iar eu nu sunt deacord cu acest lucru.Ce as putea sa fac in aceasta situatie? Si ce ar putea sa mai faca el pe viitor care sa fie in detrimentul meu? As dori sa mai stiu daca am vreun drept dupa decesul mamei mele?faptul ca nu a fost trecuta in acel act al casei.Mentionez ca nu a existat vreun anume motiv. Va multumesc!
Răspuns la discuția Noua lege anti fumat
ok , multumesc pentru raspuns! din ce vad pana acum lege e cam neclara si interpretabila in unele privinte. deci se poate interzice fumatul in masina de servici de catre angajator , dar ca si posibilitate de sanctionare de catre politie... masina de servici nu stiu daca se considerra spatiu public inchis , pentru ca masina nu este destinata pentru a transporta persoane ... plus ca masina nu e costruita cu plafon si pereti ci cu plafon si portiere .... :). mai asteptam sa fie clarificata mai bine legea !
Buna ziua ! dupa noua lege fumatul este interzis si in masina de servici? si inca o intrebare ... tigara electronica este interzisa numai in mijloacele de transport in comun, taxi, .... pt ca mie mi-au interzis o si la locul de munca chiar :( .