avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Noua lege anti fumat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Noua lege anti fumat

Buna ziua ! dupa noua lege fumatul este interzis si in masina de servici? si inca o intrebare ... tigara electronica este interzisa numai in mijloacele de transport in comun, taxi, .... pt ca mie mi-au interzis o si la locul de munca chiar :( .
Cel mai recent răspuns: lucianxyz , utilizator 18:35, 20 Martie 2016
Buna ziua,

Subiectul s-a discutat pe mai multe topicuri iar parerile sunt impartite. Personal inclin sa cred ca doar daca fiolele au lichid fara nicotina sunteti ferit de amenda.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

In privinta masinii de serviciu la fel as zice ca este locul dvs. de munca, deci vi se poate interzice sa fumati.
ok , multumesc pentru raspuns! din ce vad pana acum lege e cam neclara si interpretabila in unele privinte. deci se poate interzice fumatul in masina de servici de catre angajator , dar ca si posibilitate de sanctionare de catre politie... masina de servici nu stiu daca se considerra spatiu public inchis , pentru ca masina nu este destinata pentru a transporta persoane ... plus ca masina nu e costruita cu plafon si pereti ci cu plafon si portiere .... :). mai asteptam sa fie clarificata mai bine legea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a fumatului ketanez ketanez Buna seara ...am si eu o nelamurie referitoare la noua lege a fumatului..eu folosesc o tigara electronica...din noua lege nu inteleg daca am voie sau nu sa ... (vezi toată discuția)
Fumat la locul de munca Irinamihai Irinamihai Angajatorul a interzis sa mai fumam in timpul programului...dupa 6 luni de munca...pe motiv ca nu este frumos si elegant.Nu avem loc de fumat si majoritatea ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 15/2016 legea antifumat Radu_Lucian Radu_Lucian Buna ziua, Pot sa amenajez locul pentru fumat pe balcon, daca acesta nu este inchis? (vezi toată discuția)