in apartamente fiecare proprietar a executat cu o firma autorizata cu proiect tehnic avizat instalatia de utilizare.( In Legea 50/1991 , instalatia de utilizare gaze naturale este asimilata cu o instalatie de climatizare si nu necesita autorizatie de construire)
Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul de distributie,firma de distributie a obtinut autorizatia de construire bransament de gaze naturale, s-a executat bransamentul ,coloana de pe casa scarii s-a executat cu o firma autorizata cu proiect avizat,acum primaria ne someaza cu amenda ca sa obtinem autorizatie de construire si pentru instalatia de utilizare -coloana de gaze de pe casa scarii si in apartamente .este corect? Este legal?
am inregistrat un PFI cu activitare principala asistent in brokeraj ,pentru ca am obtinut si un atestat de administator imobile de la primarie , pot sa desfasor si activitate de administator asociatie de proprietari cu acelasi CIFcu contract de prestari servicii ?