avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii pfi si la ce termen?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii pfi si la ce termen?

CE DECLARATII TREBUIE SA DEPUNA UN PFI SI CAND ?
Nu stiu cum ati facut-o barbat, dar o P.F.I. trebuie sa depuna declaratia 200 pana la 25 mai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare p.f.i suleapalexandra suleapalexandra Buna ziua. As dori sa suspend activitatea unui P.F.I. insa nu stiu exact ce declaratie trebuie sa depun in momentul de fata la ANAF. 070 a ramas valabila ... (vezi toată discuția)
Deducere costuri autovehicul MaryusMD MaryusMD Buna ziua, Sunt inregistrat ca P.F.I. si am achizitionat un autovehicul ca persoana fizica. Am facut un contract de comodat intre P.F.I. (cu C.I.F.) si ... (vezi toată discuția)
Pfa/pfi vechi si fara vreo activitate care nu a depus declaratii fiscale in niciun an ioan_i ioan_i Buna ziua, As avea cateva intrebari referitoare la un PFA/PFI pe profesie libera, vechi (aprox. 10 ani), care nu a depus declaratii fiscale niciodata din ... (vezi toată discuția)