Buna seara,
Am crapat display-ul telefonului, m-am prezentat cu el la un service din oras si l-am inlocuit, la ridicarea telefonului nu mergea unul din butoane, motiv petru care a mai ramas o zi la reparat. Dupa ce am luat telefonul, a fuctionat 2 zile dupa ca am revenit cu el in service deoarece nu se mai incarca, dupa patru zile m-au sunat sa-l ridic ca este ok, fara sa verific l-am luat, am ajuns cu el acasa dupa 1 ora si am verificat si avea aceeasi problema. M-am reintors la ei, l-au oprit pentru reparatie dupa care ma suna la o ora si jumatate ca ei nu au ce sa ii faca, ca imi dau banii inapoi si monteaza display-ul crapat, invocand ca telefonul avea problema de cand l-am dus, s-au a aparut datorita socului mecanic, si nu din vina lor in urma interventiei care au facut-o.
Va rog sa imi spuneti cum as putea sa procedez in acest caz.
Va multumesc!!!
Buna seara,
Cum as putea sa recuperez banii pentru munca prestata la un job part time, la care nu am semnat un contract, desi mi s-a spus ca am contract de zilier, eu trimitant copie dupa buletin si cont bancar? Legatura cu firma respectiva s-a tinut prin e-mailuri, firma de curierat prin care am primit materiale si mesaje.