sorinasoare2004 a scris:
Buna ziua. va rog frumos sa ma sfatuiti in legatura cu o problema: tin contabilitatea unei societati comerciale si de un an nu am mai primit bani. Ma tot duce cu vorba ca o sa ma plateasca, dar nu s-a tinut de cuvant. Trebuie sa chem administratorul la conciliere, sa ii trimit
somatie pentru neachitarea prestatiilor, sau act aditional cu rezilierea contractului de prestari servicii, conform exemplului dumneavoastra prezentat mai sus (dar nu stiu cum ramane cu suma neachitata a facturilor restante)?
Va multumesc anticipat.
Am conceput o notificare pentru incetarea contractului de prestari servicii:
NOTIFICARE PENTRU REZILIEREA CONTRACTULUI – CADRU
DE PRESTĂRI-SERVICII FINANCIAR-CONTABILE*
NR. _______________________________
Notificare incheiata** astazi __________________ între:
1) Expert contabil/contabil autorizat ____________________________________, cu domiciliul în localitatea _________________, strada _____________ nr.____, bloc ____, scara ___, etaj ___, apartament ______, judeţul/sectorul __________, cod numeric personal ______________________, înscris în Tabloul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, având carnet nr. _________________, denumit în continuare prestator,
şi
2) Societatea comercială ______________________________________, cu sediul în localitatea ___________________, strada _______________ nr. ___, bloc ___, scară ___, etaj ___, apartament ___, judeţ/sector ____________, înregistrată la Registrul comerţului cu nr._______________________, cod fiscal nr.__________________, cont bancar nr.____________________________ deschis la _________________________, legal reprezentată de _______________________________, în calitate de ______________, denumită în continuare client.
Prin prezenta vă notificăm rezilierea contractului de prestări servicii cu nr.________ din data de ______________ conform art. ___________________ din contractul menţionat mai sus.
Încheiat astăzi ________________, în două exemplare cu valoare de original, câte unul pentru fiecare parte.
PRESTATOR , CLIENT,
Problema mea este ca vreau sa recuperez sumele restante.