avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Posibilitate instalare 2 certificate digitale/conturi ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Posibilitate instalare 2 certificate digitale/conturi SEAP pe acelasi calculator?

Buna ziua!
Am un cont activ pe SEAP (inclusiv cu certificat digital) pentru o companie privata. As fi interesat daca pot sa fac procedura de inscriere in sistem/SEAP de pe acelasi calculator pentru o a doua entitate economica? Cu alte cuvinte pot activa un nou/alt (al doilea) certificat digitial pentru alta firma dar pe acelasi calculator?

Mentionez ca detin un singur sistem de calcul si administrez doua firme.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: opreara , utilizator 21:35, 17 Octombrie 2018
Buna ziua. Am aceeasi problema ca utilizatorul @coveadrian. Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva. Multumesc.
da - merge
da - merge

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grup de lucru pe achiziţii publice. spete, aspecte problematice alventani alventani Bună ziua, Sunt foarte interesată de un curs de Achiziţii Publice în Iaşi, afară de cele de două-trei zile. În teorie, avem mulţi furnizori de ... (vezi toată discuția)
Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)
Valabilitate cont seap uidyvo uidyvo Cat timp sunt valabile datele de logare in contul SEAP? Am trimis cererea pentru obtinerea certificatului la o luna dupa crearea contului. Am primit ... (vezi toată discuția)