avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate CraciunCalin

Activitate CraciunCalin

Discuție Pensionare
Avand 63 ani si 6 luni, cu stagiu de cotizare de 41 ani, din care 1 an si 10 luni in grupa 1( conditii speciale) si 2 ani si 5 luni in grupa 2, vreau sa aflu cum ma ajuta la iesirea la pensie grupele de munca ??
Multumesc,
Vreau sa va intreb daca exista vreun formular prin care sa reclam la politie fraptul in sine. Am vorbit la Serviciul Inmatriculari si ei nu pot radia autovehiculul decat cu o hotarare judecatoreasca. Am vorbit cu un avocat si mi-a spus ca nu este de competenta judecatoriei sa dispuna radierea si nici nu o fac. Oare Politia Rutiera poate sa faca ceva ca eu nu stiu pe unde mai este masina care am vandut-o, amenda pentru circulat fara rovigneta s-a constatat in jud.Buzau la Maracineni iar masina am vindut-o in Bucuresti.
Vreau sa pun o intrebare: cum poate cineva sa circule cu o masina cumparata , fara sa o transcrie si fara act notarial de la fostul propietar ca poate circula cu numerele vechi ????