avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate hereclit

Activitate hereclit

Răspuns la discuția Factura neplatita cu ramburs
Revin cu cateva informatii : Plata se face ramburs cash , nu prin virament. Nu am contract cu firma respectiva. Pe factura scrie " termen de plata: RAMBURS" . Analizand documentele de la curier (borderoul de colete) ,la ei apare fara ramburs. Care este termenul de plata a unei facturi pe care scrie ramburs si defapt ea nu a fost ramburs?
Buna ,rog suport in urmatoare situatie:

Am facut comanda la firma X , care mi-a livrat produsele prin curier cu ramburs in luna februarie. In luna mai am fost contactat de firma X ca banii coletului cu RAMBURS nu au ajuns la ei. Mentionez ca am semnat pentru primirea coletului , am dat banii curierului insa nu am primit chitanta in schimb , cel putin nu o gasesc. La firma de curierat acel colet a fost inregistrat cu Ramburs 0. Pe factura din colet , este mentionat " Termen de plata - RAMBURS" .
Nu am contract cu firma X , nu am semnat cu ei nimic.

Va rog sa ma sfatuiti in aceasta situatie. Cei de la firma nu au primit banii (nu au AWB), iar eu nu am dovada ca am inmanat banii. Ce este de facut?

Mentionez ca am fost la firma de curierat si am aflat ca tipul care a facut livrarea a fost demis si la ei apare colet fara ramburs.

Multumesc