avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura neplatita cu ramburs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura neplatita cu ramburs

Buna ,rog suport in urmatoare situatie:

Am facut comanda la firma X , care mi-a livrat produsele prin curier cu ramburs in luna februarie. In luna mai am fost contactat de firma X ca banii coletului cu RAMBURS nu au ajuns la ei. Mentionez ca am semnat pentru primirea coletului , am dat banii curierului insa nu am primit chitanta in schimb , cel putin nu o gasesc. La firma de curierat acel colet a fost inregistrat cu Ramburs 0. Pe factura din colet , este mentionat " Termen de plata - RAMBURS" .
Nu am contract cu firma X , nu am semnat cu ei nimic.

Va rog sa ma sfatuiti in aceasta situatie. Cei de la firma nu au primit banii (nu au AWB), iar eu nu am dovada ca am inmanat banii. Ce este de facut?

Mentionez ca am fost la firma de curierat si am aflat ca tipul care a facut livrarea a fost demis si la ei apare colet fara ramburs.

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2016
hereclit, utilizator
Cel mai recent răspuns: hereclit , utilizator 11:21, 12 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
hereclit a scris:

Va rog sa ma sfatuiti in aceasta situatie. Cei de la firma nu au primit banii (nu au AWB), iar eu nu am dovada ca am inmanat banii. Ce este de facut?

Nimic, nu e treaba dvs. Sa-si lamureasca problemele intre ei.
Revin cu cateva informatii : Plata se face ramburs cash , nu prin virament. Nu am contract cu firma respectiva. Pe factura scrie " termen de plata: RAMBURS" . Analizand documentele de la curier (borderoul de colete) ,la ei apare fara ramburs. Care este termenul de plata a unei facturi pe care scrie ramburs si defapt ea nu a fost ramburs?
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2016
hereclit, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)