avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate tonicatarama

Activitate tonicatarama

Răspuns la discuția masina radiata fiscal
multumesc de raspunsuri, mai vroiam sa stiu doar atat, la ce riscuri ma supun daca chiar voi circula cu masina...stiu ca cei de la rutiera nu au treaba decat ca masina sa fie in regula...I.T.P. asigurare, etc...va multumesc...stiti de ce intreb, pt. ca stiu multe persoane care circula asa, si-au luat masina cu motor puternic, si prefera sa riste, mergand asa, nemaitrecand masina la primarie, nush exact cum, dar sunt multe cazuri...ei zic ca merge asa, eu sunt mai "fricos" :)) vreau sa fiu in regula cu toate...va multumesc
Răspuns la discuția masina radiata fiscal
multumesc de raspunsuri...eu m.am gandit cam cum a scris ynocentta. dansul spune ca a facut ceva printr-un notar, oricum masina e scoasa numai de la fisc, pentru ca are talon, tot, i.am facut si itp-ul, asigurare. Acum depinde doar daca a fost declarat atunci de dansul ca masina va fi scoasa definiv sau dezmembrata, nush, ceva de genul...multumesc tuturor..maine ma duc oricum la un notar sa intreb ce poate fi facut...ms numai bine.
buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa circul cu ea, dar masina e scoasa din primarie. masina va ramane pe numele persoanei de la care am luat masina, ce acte trebuiesc facute ca sa pot circula, sau nu se poate circula cu masina aceasta? multumesc anticipat!