avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate CALINAC

Activitate CALINAC

Buna seara,as dori sa stiu cand trebuie sa ma intorc la servici pentru a beneficia de stimulent copilul implineste 2 ani in 06.05.2022.din 06.04.22 pana in 06.05.22 este luna tatalui?adica nu primesc indemnizatia si pe luna respectiva eu mama?
buna ziua, as dori sa stiu daca la evaluarea perosnalului mai sunt obligata sa ii dau prima pe un procentaj de foarte bine.
Buna ziua as dori sa stiu unde pot vedea exact de cand a intrat în vigoare legea cu orele suplimentare .
Răspuns la discuția Pensionare
Domnul in cauza a împlinit vârsta de 64 de ani in 15.12.2018.deci nu are varsta de pensionare.daca a primit decizia cand trebuia sa anunte la societate.?

Cornel Vasile a scris:

Atat persoana in cauz , cat si angajatorul sunt in afara legii ... pentru pensionarea la limita de varsta , c.i.m. inceteaza de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Discuție Pensionare
Buna seara am o cunostinta care a primit decizia de pensionare cred ca pt limita de varsta de o lună nu a anunțat societatea unde este angajat.in luna decembrie din data de 15 a fost si in concediul medical.perioada cand trebuia sa anunte societatea este de 5 zile de la data primirii deciziei?

Discuție Stimulent
Buna ziua as dori sa stiu daca ma întorc la munca in data de 10.12.2018 este in regula?copilul împlinește 2 ani in 15 .02.2019
Buna ziua copilul meu in 15.02.2019 împlinește 2 ani,cand ar trebui să mă întorc la servici pt a beneficia de stimulent?
Buna ziua se avea nevoie de un model de hotarare aga si un contract de comodare pentru un spatiu comercial
Buna seara as avea nevoie de model de hotarare aga pt un asociat sa fie reprezentat de administrator la registru comertului si contract de comodare pentru un spatiu comercial.
Daca deti intr-un srl 5 parti sociale ca sa beneficiezi de indemnizatie de crestere copil trebuie sa renunți la cele 5 parti sociale? Adică sa iesibdin firma?