avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate nobody_else91

Activitate nobody_else91



nobody_else91 a scris:

subsemnatul vânzător în nume propriu și în calitate de mandatar declar că pe terenul în suprafață de 1368 de m pătrați aferentă blocului din care apartamentul lui numărul 33 îi revine cota de 45/1368 parte este amenajat și un loc de parcare identificat prin numărul 33 ce se transmite cumpărătorilor loc de parcare pe care subsemnații cumpărători ne obligăm să îl folosim în exclusivitate.

Citatul de mai sus este din contrat. Mi s a spus ca daca era scrisa doar cota far mentiunea cota parte, ar fi fost ok. In situația in care in contract parcarea este cota parte, si daca se face reclamatie proprietarul masinii poate contesta situatia, pt ca nu sunt proprietarul terenului.
Au spus ca nu putem monta dispozitive ca nu este proprietatea noastra, si tot noi luam amenda...
Buna ziua,
Am cumparat un apartament care are loc de parcare inclus.
Parcarea este amenajata in jurul blocului si fiecare loc de parcare este numerotat pt fiecare apartament din bloc.
In contract este mentionat: subsemnatul vânzător în nume propriu și în calitate de mandatar declar că pe terenul în suprafață de 1368 de m pătrați aferentă blocului din care apartamentul lui numărul 33 îi revine cota de 45/1368 parte este amenajat și un loc de parcare identificat prin numărul 33 ce se transmite cumpărătorilor loc de parcare pe care subsemnații cumpărători ne obligăm să îl folosim în exclusivitate.
Locul meu de parcare este ocupat abuziv, am chemat politia si am sesizat situatia insa mi s a spus ca nu am cf pe locul de parcare, astfel incat persoana in cauza piate parca pe locul meu.
Multumesc!
Ma puteti ajuta cu un articol al legii in vigoare de unde reiese acest fapt? Departamentul refuza sa imi ia in calcul aceasta varianta, ei stiu ca nu se ia in calcul perioada din concediu de maternitate....
Multumesc!
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 27 saptamani (6 luni si o saptamana) si in 26 septembrie o sa intru in concediu de maternitate(prenatal).
Doresc sa imi iau concediu de odihna inainte de a incepe concediul de maternitate (angajatorul nu doreste sa plateasca).
Nu sunt sigura cum se calculeaza zilele de concediu. In contractul de munca am 22 zile de concediu/an. La cate zile de concediu de odihna am drept?
9 luni lucrate efectiv *1,83(3)= 16,4(9) zile concediu
sau se ia in considerare si perioada in care sunt in concediu de maternitate si voi avea toate cele 22 zile de concediu de odihna?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Cu referire la acordarea primelor de incadrare si de instalare, am citit intamplator ca pe langa 1000 lei prima de incadrare se acorda si 250 euro/luna din fonduri europene si anume Fondul Social European sau "Initiativa privind Ocuparea Tinerilor", si pe langa 3500 lei prima incadrare se acorda 1000 Euro din aceleasi fonduri.

[ link extern ]

Este acest proiect valabil? Care sunt conditiile de acordare?
Mentionez ca sunt absolventa 2014 ce a beneficiat de prima de incadrare si instalare (3500+1000 lei), insa nu am fost informata si de subventia Fondurilor Europene.
Am absolvit in Iulie 2014 SAIAPM Sibiu si am depus documentele necesare pentru a intra in somaj deoarece in judetul in care aveam domiciliul (Valcea) nu exista un loc de munca aferent studiilor sau alt loc de munca disponibil. Pana in octombrie 2014 am stat in Somaj dupa care mi am gasit un loc de munca la care m-am angajat pe perioada nedeterminata in Sibiu, drept urmare mi-am schimbat domiciliul si am primit cele doua prime de instalare si incadrare. Dupa 1 an de zile vechime la compania respectiva(la care lucrez si in prezent) , in urma prezentarii unor documente am primit si restul somajului de care nu am beneficiat.
Cum pot afla mai multe despre programul finantat de Uniunea Europeana?
Consider ca daca este valabil, ma incadram si pentru aceasta subventie lunara...
Multumesc!
Răspuns la discuția ore suplimentare-pontaj
Multumesc!