Salutari dragi prieteni! Ma numesc Adrian, am 17 ani, iar povestea mea este urmatoarea, sau mai bine spus, a mamei mele: Mama mea a lucrat 11 luni in Germania cu acte in regula si impozit pe venit. A depus actele necesare primirii alocatiei mele, iar raspunsul a venit dupa 6 luni(exact cat scria si pe diferitele site-uri de pe care ma documentasem). Intre timp mama a renuntat la slujba din Germania si s-a intors inapoi in tara, neanuntand pe Falmienkanse ca pleaca. Cand banii au fost virati in contul mamei, am primit o suma de aproape 3000 de euro, primind chiar pana in luna mai a acestui an, mama fiind pleacata din noiembrie. Dupa calculele mele, merit 1700-2000 de euro, oricum acest calcul ii priveste strict pe Falmienkanse. Mama a trimis o scrisoare in care le scrie celor de la Falmienkanse de cele petrecute si un act care dovedeste de cand pana cand a lucrat, astfel ca ei sa-si retraga partea de bani care nu mi se cuvine.
Intrebarea mea este: cat dureaza pana voi primi raspuns de la Falmienkanse, recalcularea si ordinul de plata catre ei? Va dura la fel de mult? Va dura tot 6-9 luni de zile pentru o amarata de recalculare? Ma gandesc ca ar trebui sa dureze mai putin, avand in vedere ca este in beneficiul lor sa-si recupereze banii. Nu ma pot atinge de acei bani, mama imi interzice si oricum, asa e corect.
Am uitat sa precizez ca mama a trimis aceasta scrisoare catre Falmienkanse exact acum 5 saptamani, iar raspunsul inca nu l-am primit. Sper ca o sa mi se raspunda curand. Multa sanatate tuturor!#-o#-o#-o