avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recalculare alocatie Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recalculare alocatie Germania

Salutari dragi prieteni! Ma numesc Adrian, am 17 ani, iar povestea mea este urmatoarea, sau mai bine spus, a mamei mele: Mama mea a lucrat 11 luni in Germania cu acte in regula si impozit pe venit. A depus actele necesare primirii alocatiei mele, iar raspunsul a venit dupa 6 luni(exact cat scria si pe diferitele site-uri de pe care ma documentasem). Intre timp mama a renuntat la slujba din Germania si s-a intors inapoi in tara, neanuntand pe Falmienkanse ca pleaca. Cand banii au fost virati in contul mamei, am primit o suma de aproape 3000 de euro, primind chiar pana in luna mai a acestui an, mama fiind pleacata din noiembrie. Dupa calculele mele, merit 1700-2000 de euro, oricum acest calcul ii priveste strict pe Falmienkanse. Mama a trimis o scrisoare in care le scrie celor de la Falmienkanse de cele petrecute si un act care dovedeste de cand pana cand a lucrat, astfel ca ei sa-si retraga partea de bani care nu mi se cuvine.
Intrebarea mea este: cat dureaza pana voi primi raspuns de la Falmienkanse, recalcularea si ordinul de plata catre ei? Va dura la fel de mult? Va dura tot 6-9 luni de zile pentru o amarata de recalculare? Ma gandesc ca ar trebui sa dureze mai putin, avand in vedere ca este in beneficiul lor sa-si recupereze banii. Nu ma pot atinge de acei bani, mama imi interzice si oricum, asa e corect.
Am uitat sa precizez ca mama a trimis aceasta scrisoare catre Falmienkanse exact acum 5 saptamani, iar raspunsul inca nu l-am primit. Sper ca o sa mi se raspunda curand. Multa sanatate tuturor!#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Asigurare sbk Andrei102690 Andrei102690 Buna ziua,intrand pe aceasta pagina am observat indrumarile date unui domn in legatura cu asigurarea medicala AOK,eu sunt intro situatie foarte asemanatoare cu ... (vezi toată discuția)
Procura pentru mostenire lucianbod lucianbod In urma unei mosteniri mama mea a primit o procura de la fratele ei pentru al reprezenta in finalizarea actelor pentru un pamant de 2 ha( cadastru , ... (vezi toată discuția)
Custodia minorilor Trandafirul Trandafirul Bună ziua, sunt o româncă căsătorită acum 8 ani în România cu un român, avem doi copii mici care s-au născut în Italia pentru că am trăit acolo 10 ... (vezi toată discuția)