avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Activitate CAMELIA NITU

Activitate CAMELIA NITU

MONOGRAFIE CLUB SPORTIV
MONOGRAFIE ASOCIATIE SPORTIVA
va rog model calcul venituri din pfa - 230.000 LEI pentru D UNICA 2024 CUMULAT CU VENITURII DIN CHIRII -80000 LEI SI DIVIDENDE 30000 LEI
DACA ESTIMATIVUL LA 2024 ESTE ZERO ,COMPLETAM PE DUNICA APARUTA IN 2025 SAU TOT PE FORMULARUL VECHI?
buna seara
ne-au fost sistate lucrarile de bransament apa ,gaz ,lumina
ce putem face in aceasta situatie ?
este normal din moment ce am obtinut autorizatiile ?de ce ar fi trebuit sa fim sanctionati daca noi am intrunit conditia de vot majoritar ?din contra cred ca ar fi trebuit sa ne multumeasca ca are plus valoare la teren fara sa contribuie cu nimic
astept sfatul dvs.
buna seara,detinem in proprietate un teren de 1000 mp,care provine din dezmembrarea unui teren de 5000mp ,impartit de socru meu la copiii lui.
Noi am pastrat integral terenul ,si partea noastra am dezmembrat-o pentru 3 constructii ;ceilalti 3 copii au vandut ,unul si-a oprit lotul.
Am solicitat autorizatie de constructie locuinta plus extindere si ramsament utilitati.
In momentul depunerii la furnizorul de utilitati a cererii cel care si- a oprit terenul nu a vrut sa semneze procesul verbal pentru extindere.
Noi ceilati coproprietari fiind toti de acord am semnat ,si s-au obtinut autorizatiile de extindere si bramsament.
Acum dupa 2 ani de la efectuarea lucrarii ne-am trezit cu reclamatie de sistare lucrare de bransament .Ce sfat ne dati ?