avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara,detinem in proprietate un teren de 1000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara,detinem in proprietate un teren de 1000 mp,care provine ...

buna seara,detinem in proprietate un teren de 1000 mp,care provine din dezmembrarea unui teren de 5000mp ,impartit de socru meu la copiii lui.
Noi am pastrat integral terenul ,si partea noastra am dezmembrat-o pentru 3 constructii ;ceilalti 3 copii au vandut ,unul si-a oprit lotul.
Am solicitat autorizatie de constructie locuinta plus extindere si ramsament utilitati.
In momentul depunerii la furnizorul de utilitati a cererii cel care si- a oprit terenul nu a vrut sa semneze procesul verbal pentru extindere.
Noi ceilati coproprietari fiind toti de acord am semnat ,si s-au obtinut autorizatiile de extindere si bramsament.
Acum dupa 2 ani de la efectuarea lucrarii ne-am trezit cu reclamatie de sistare lucrare de bransament .Ce sfat ne dati ?
Cel mai recent răspuns: CAMELIA NITU , Contabil 22:12, 30 Noiembrie 2021
Păi cum s-a soluționat plângerea? Adică cum ați fost afectați? Înțeleg că doar s-a făcut o sesizare dar nu ați fost sancționați în vreun fel.
buna seara
ne-au fost sistate lucrarile de bransament apa ,gaz ,lumina
ce putem face in aceasta situatie ?
este normal din moment ce am obtinut autorizatiile ?de ce ar fi trebuit sa fim sanctionati daca noi am intrunit conditia de vot majoritar ?din contra cred ca ar fi trebuit sa ne multumeasca ca are plus valoare la teren fara sa contribuie cu nimic
astept sfatul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori Leordeanu Leordeanu In urma decesului parintilor ei mama noastra(vaduva) obtine certificat de mostenitor si anume teren 250mp si constructii . In 1990 mama i-mi doneaza 5000mp( ... (vezi toată discuția)
Bransare eon refuzata sedon sedon Buna ziua Am cumparat un teren in orasul Vaslui (zona D)anul trecut pentru constructia unei case. Proprietarul de la care am cumparat terenul imi este vecin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua la toată lumea!am și eu un mare necaz și nu mai ... Radu Sinaia Radu Sinaia Bună ziua la toată lumea!Am și eu un mare necaz și nu mai știu cum sa procedez în continuare.Sunt proprietarul unui apartament dintr-un condominiu aflat ... (vezi toată discuția)