avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate danionionescu

Activitate danionionescu

Răspuns la discuția Tulburarea linistii publice
M-am gandit si la acest aspect, dar cand se porneste de obieci nu se mai opreste inainte de ora 4 dimineata, deci sanse sa-l prinda in flagrant sunt de 100%. E vorba de o situatie care se repeta si banuiesc ca nu sunt singurul deranjat. Probabil ca intr-un final voi suna si la politie daca nu mai pot suporta noptile nedormite. In plus ar trebui sa existe prevederi legale si in timpul zilei. Nu spun sa vorbeasca toata lumea in soapta, dar muzica prin boxe nu e acelasi lucru cu o simpla cearta care se aude prin fereastra blocului. In mod clar sunt perturbate niste activitati, sunt probabil copii care nu-si pot face lectiile, batrani care nu se mai pot odihni etc.
Am o problema cu un vecin care intelege sa-si petreaca weekendurile cu muzica data la maximum, incepand de la ora 11 pana la 4 dimineata fara intrerupere! As putea face o plangere pentru tulburarea linistii publice fara sa fiu pus fata in fata cu el? Consider ca o intrevedere nu m-ar face sa ma simt in siguranta. Evident, ma voi legitima conform legii si-mi voi oferi toate datele autoritatilor, dar nu doresc sa fiu pus fata in fata la rezolvarea problemei. Ce prevede legea in acest sens?
Răspuns la discuția Plasare de antena
Multumesc pentu articol, este foarte interesant. Am retinut urmatorul paragraf:

Unele instante au dispus demontarea antenelor GSM, montate pe blocuri de catre firmele de telefonie mobila, fara acordul tuturor locatarilor.


Sa speram ca se poate.
Buna ziua, la scara vecina a blocului in care locuiesc au fost plasate cu doi ani in urma doua antene de dimensiuni foarte mari (nu cunosc la ce folosesc, banuiesc ca au legatura cu telefonia mobila) al caror efect a devenit in ultima vreme nefast. Antenele bruiaza orice semnal telefonic si foarte multi vecini s-au confruntat cu insomnii si dureri de cap. As dori sa stiu in ce conditii se pot plasa asemenea antene pe acoperisul unui bloc, la ce distanta de blocurile din jur si ce pot face locatarii care sunt deranjati de aceasta problema.