avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate mitabiciclista

Activitate mitabiciclista

Da,nu puteți recupera banii dacă nu sunt în cont.
Cum dumneavoastră ați făcut totul să îi recuperați la fel și el a făcut totul să nu îi plătească.Posibil să fi intrat in insolvență sau în faliment intenționat.Dupa ce a pus banii în siguranță în alta parte.Altii au probabil și mai mult de recuperat dacă așa v-a spus executorul judecătoresc.
Scrie undeva în ordinul menționat și ca trebuie sa asigure apa pentru locatari in mod gratuit?
Cred că nu pentru că furnizorul de apa intra in faliment,se închide și nu mai primește apa nimeni,nici locatarii care plătesc apa.
A trecut mult timp de la comiterea agresiunii,s-a prescris.Trebuia actionat atunci.
Răspuns la discuția Cerere loc de parcare sector 2
Nu e suficienta CI,trebuie și adeverință ca locuiește la adresa respectivă DE FAPT(așa e regulamentul de atribuire la ADP-Sector2) pentru că mulți au plecat din bloc de la părinți si nu mai locuiesc acolo de fapt și au rămas cu aceeași CI deci aceștia nu pot primi loc de parcare pentru că de fapt nu mai locuiesc acolo.Pe lista de întreținere nu apare numele proprietarului sau locatarului deci nu folosește la nimic.Trebuie aduse actele cerute de ADP sector-2 nu altceva. Dacă nu le ai pierzi locul.
Da ,asta e problema:să ia locul altcineva dacă nu prezentați documentele cerute de ADP-sector 2
Ați făcut cam tot ce se poate face,nu văd nici o soluție.
Cred că deja e dat dacă au trecut 2 luni.
Răspuns la discuția Cerere loc de parcare sector 2
Ceva nu se leagă: locul de parcare nu poate fi atribuit facă acest document.Cum a fost întâi atribuit fara documentele necesare și apoi să se ceară documentele?
Dacă aveți locul de parcare deja atribuit pentru ce va mai trebuie adeverința de la președintele asociației?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din aceeași categorie "de unde să știu eu":cineva nu a revenit din concediu de odihnă până nu a fost sunat de angajator.A spus că era obligația angajatorului să îl anunțe când i s-a terminat concediul și când trebuie să înceapă munca.Exista și astfel de oameni.
La fel si aici trebuia să stea cineva de la compania de transport în autobuz sa informeze călătorul că au trecut 90 de minute și trebuie să coboare sau să valideze o noua călătorie.
Exista și alte soluții pentru colectarea selectivă:in ghena sau lângă dacă nu este suficient spațiu înăuntru se amplasează recipente,cutii,lădițe,saci,etc pentru pet,plastic,sticla,hartie.Pe tubulatura de la ghena se pun doar deseurile menajere.
Normal că vă afectează.Examinatorii vor fi mai drastici și va vor contabiliza toate greșelile cât de mici tocmai că să nu treceți examenul.
Poate să mărească cu oricât,nu există limită, dacă găsește pe cineva dispus să plătească.E o piață liberă nu există mercurial.Functioneaza legea cererii și ofertei.
Nu are importantă dacă spațiul verde nu este întreținut de primarie.Tot spațiu verde este chiar dacă crește de la sine iarbă pe pământul unde ați parcat.