Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate mitabiciclista

Activitate mitabiciclista

Logic ca indexul noului contor e mai mic.Adica zero(daca e nou) plus ce a consumat la verificarea lui metrologica.Asta considera asociatia o problema?Cine ar trebui sa plateasca diferentele?Puteti sa dati in judecata asociatia pentru ca nu aveti contract individual cu compania de apa.
Puteti aplana conflictul sau sa-l agravati.Un sfat ar fi sa nu porniti razboiul daca aveti semne ca veti pierde(cum ati spus conducerea il sustine pe seful dumneavoastra).In general nu sunt dorite persoanele conflictuale.
In scris nu va motiva pentru ca nu e necesar.Verbal v-a anuntat de ce va desface contractul.Legal este acoperit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apa si canalul le plateste el daca are apometre.Caldura o plateste el.Problema e la cheltuielile pt curent la lift si celelalte cheltuieli comune,la nr persoane.
Asta e problema lui.El trebuie sa isi puna actele in regula daca vrea sa vanda apartamentul.Nu puteti sa faceti nimic.
Pai nu cred ca e un furt pentru ca dumneavoastra le-ati dat.V-ati asumat sa trimiteti aceste date(poza,C.I. etc) si ati recunoscut ca greseala va apartine.
Predati echipamentul si puneti punct.E clar ca nu se poate merge mai departe.Banii puteti sa ii primiti fara probleme dupa predatea echipamentului sau daca nu actionati in instanta si tot ii primiti.Pastrati dovezi pentru trobunal daca ajungeti pana acolo.
Este legal ce cere banca.E ilegal ce ati facut.Trebuia facuta succesiunea apoi retrasi banii.
Cum puteti dovedi asta?
NU .Operatorul de telefonie nu inregistreza convorbirile.