avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate Grisina

Activitate Grisina

Discuție Antifumat
In cazul in care angajatorul privat permite fumatul in firma iar salariatii nefumatori nu sunt impotriva fumatului, ce se poate intampla?
freeelis a scris:

1. C.i.m. inceteaza de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare (art.56 alin.1 lit.c teza I C.mun.).

2. In acest caz, vechiul c.i.m. va inceta si va trebui incheiat un nou c.i.m.



Concret: Daca inchei un nou contract la acelasi angajator (practic iti continui activitatea), poti sa operezi in Revisal incetarea vechiului CIM si incheierea noului CIM in aceeasi zi si sa transmiti? Noul contract trebuie sa aiba alt numar?
chiar merge greu, si eu am trimis azi pa la ora 10 si abia acum, 15:50, l-am vazut in raport preluari
Răspuns la discuția Fisa sintetica pe platitor
am trimis si a mers, multumesc
Răspuns la discuția Fisa sintetica pe platitor
multumesc mult!
Buna ziua,
As dori sa aflu daca se poate obtine si de la ANAF Sector 2 Fisa sintetica pe platitor via email si care e adresa ?
Buna ziua,
Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum: am incheiat un CIM cu o persoana, cu o zi inaintea inceperii activitatii l-am transmis in REVISAL dar persoana angajata nu s-a prezentat la locul de munca.
V-as ruga sa-mi spuneti la ce articol din Codul muncii pot sa-l incadrez pentru incetare/anulare CIM si cum transmit acest fapt in REVISAL.
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema: intre societati comerciale cu acelasi actionariat se pot derula contracte comerciale?
Exista vreo reglementare ca sa limiteze sau sa interzica aceasta?
Buna ziua,
O firma a rascumparat actiunile proprii la valoarea nominala.
As vrea sa stiu daca distribuirea de actiuni cu titlu gratuit se poate face catre un singur salariat al firmei si care ar fi procedura.
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția declaratia inventar cass
Azi la ora 14, sub linia cu adresa declaratie... era un text similar cu ce am postat anterior...nici eu nu mai stiu ce sa mai inteleg...am scos certificat fiscal, am declaratia pe zero si dupa ce am citit pe site ca daca nu ai sold, nu trebuie sa depui declaratia, nu m-am mai dus...scuze daca v-am dezinformat