5 iunie, contractul este determinat, pe 12 luni, si acum administratorul firmei se cacaie sa primeasca foaia de demisie cu preaviz nu stie ce sa scrie pe ea...
Un angajat ce are trecut in contract 30 de zile perioada de proba si salariu de 4000 ron brut, a primit in prima luna 1200 si in a doua 1400. Cand a intrebat de ce sumele sunt asa mici i sa zis ca perioada de proba este de 3 luni, ca asa e regulamentul intern. Care e parerea dvs despre aceasta ? Poate sa plece fara perioada de preaviz ? Daca da cum ? Firma are angajati romani si straini, din india.
Buna ziua, se poate prin contractul de inchiriere a unui apartament si eventual pfa la proprietar sa se contorizeze ca vechime in munca ? Daca da, cum ? Multumesc.
Firma la care lucrez mi-a cerut sa-mi instalez aplicatia evrotrust pt a semna digital hartiile venite de la firma, adeverinte, acte aditionale etc. Am intrebat daca se vor mai semna si acte fizice pe hartie si raspunsul a fost ca nu.
Cat de legala este folosirea doar in format electronic a semnarii documentelor ? Mie unul nu-mi creeaza senzatie de securitate folosirea exclusiva a unei aplicatii pe telefon pentru semnarea unor acte.
Daca o ruda a unui proprietar de imobil este tolerat intr-un imobil si nu exista contract de inchiriere cum poate proprietarul sa evacueze acel imobil ?
Buna ziua, un angajator, o fabrica in domeniul textilelor ar putea refuza o zi libera legala pe principiul ca majoritatea angajatilor sunt din sri lanka si nu-i intereseaza sarbatoarea noastra legala ?
Ar trebui scris in contractul de munca in mod explicit ca se acorda dreptul la zilele libere legale? Despre zilele libere legale se scrie in contract doar in partea de salarizare.