avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot refuza cursurile LGBT ale companiei ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot refuza cursurile LGBT ale companiei ?

Există vreo portita legală pentru a ma putea eschiva de la cursurile LGBT ale firmei unde lucrez ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 10 Octombrie 2025
Cititi procedura generala privind formarea profesionala din Regulamentul Intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. daca un angajat a urmat cursul de stivuitorist platit ... Adelabacali Adelabacali Buna seara. Daca un angajat a urmat cursul de stivuitorist platit de firma si dupa 2 luni a demisionat ,angajatorul poate sa ii retina certificatul de ... (vezi toată discuția)
Drepturi ca student si angajat RamonaNicoleta1979 RamonaNicoleta1979 Buna seara, de anul acesta sunt si student, la buget, la zi, pe langa faptul ca sunt si angajat(nu mai pun la socoteala ca atat cursurile cat si jobul sunt in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..am cerut firmei la care lucrez fisa postului si contractul ... Nelutu Oprea Nelutu Oprea Buna ziua..Am cerut firmei la care lucrez fisa postului si contractul colectiv de munca. Mi s-a spus ca nu este de gasit fisa postului(in realitate , nu ... (vezi toată discuția)