avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchiriere apartament si vechimea in munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchiriere apartament si vechimea in munca?

Buna ziua, se poate prin contractul de inchiriere a unui apartament si eventual pfa la proprietar sa se contorizeze ca vechime in munca ? Daca da, cum ? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: andrei_i_p , utilizator 13:28, 15 Iulie 2025
Buna ziua, nu exista nici o posibilitate oare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritate - help ! sbgkd sbgkd Buna,ma numesc Dorin,nu stiu daca a-m postat corect problema si poate exista cineva care ma poate ajuta si lamuri.Multumiri anticipate tuturor care pot sa ... (vezi toată discuția)
Sediul pfa tocalione tocalione situatie concreta : chiriasul meu , cu care am contract de inchiriere legal, apartament de bloc , 3 camere, et1, 1 chirias, asociatie de proprietari etc , ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)