avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchiriere apartament si vechimea in munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchiriere apartament si vechimea in munca?

Buna ziua, se poate prin contractul de inchiriere a unui apartament si eventual pfa la proprietar sa se contorizeze ca vechime in munca ? Daca da, cum ? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 22 August 2025
Buna ziua, nu exista nici o posibilitate oare ?
Ce spuneti dvs nu constituie vechime in munca.
Asa este, nici nu se poate converti cumva nu ?

Cornel Vasile a scris:

Ce spuneti dvs nu constituie vechime in munca.

Art.16 alin.5 C.mun. prevede clar; Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se iau in calcul la vechimea in munca sau nu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In urma unui concurs, unitatea noastra urmeaza sa angajeze cu contract individual de munca o persoana fizica. Insa, din analiza Cartii de ... (vezi toată discuția)
calcul vechime in munca niculinapopa niculinapopa Buna ziua Am 53 ani si sunt angajata cu contract de mandat in functia de presedinte la o asociatie de proprietari. Am lucrat la o societate timp de 25 ani ... (vezi toată discuția)
Contract de munca alvld alvld Buna ziua,lucrez cu contract de munca dar nu sunt sigur ca firma isi plateste darile la buget,in acest caz perioada lucrata mi se considera vechime,am eu vreo ... (vezi toată discuția)