avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu ioc, preaviz ioc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu ioc, preaviz ioc?

Un angajat ce are trecut in contract 30 de zile perioada de proba si salariu de 4000 ron brut, a primit in prima luna 1200 si in a doua 1400. Cand a intrebat de ce sumele sunt asa mici i sa zis ca perioada de proba este de 3 luni, ca asa e regulamentul intern. Care e parerea dvs despre aceasta ? Poate sa plece fara perioada de preaviz ? Daca da cum ? Firma are angajati romani si straini, din india.

Alte discuții în legătură

Act aditional - marire salar , neinregistrat in revisal, dar contabilul sustine ca s-au platit contributii la valoarea marita . BFlor BFlor Buna ziua, In cadrul firmei in care am lucrat mi s-a marit salariul brut , in 2012, de la 1200 la 1400 ron. Cel putin asa era trecut pe statul de plata pe ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza zilele de concediu la demisie? bruneta89 bruneta89 Buna ziua, as dori sa stiu si eu va rog cum se calculeaza zilele de concediu la demisie Precizez ca am 25 de zile de co (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil ionelachirvase ionelachirvase buna ziua cine ma poate ajuta cu un calcul pt care o sa fie indemnizatie de crestere a copilului daca acesta se va naste in 01.09.15 iar salariul mediu din ... (vezi toată discuția)