avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate dragalinamihaela

Activitate dragalinamihaela

Pot sa vand produse facute in casa cum ar fi siropuri si dulceata,la firme doar cu certificat de producator?
Pot sa vand produse cum ar fi siropuri si dulceata facute in gospodaria proprie la firme doar pe baza certificatului de producator?
Vreau sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa poti accesa fonduri europene nerambursabile pentru pensiune. Eu sunt o mama de 38 de ani si locuiesc la tara la poalele MUNTELUI MIC fiind zona turistica.
Răspuns la discuția PENSIE ALIMENTARA DUPA 18 ANI
Pana in luna noiembrie 2016 a primit pensie alimentara de la tata in cont pe numele meu pt. ca hotararea judecatoreasca e la firma unde lucreaza.Dar de atunci nu a mai trimis deloc zicand ca nu a mai avut de lucru perioada aceasta.
Răspuns la discuția PENSIE ALIMENTARA DUPA 18 ANI
Fata e inca la scoala in clasa a 12a.Si s.a hotarat ca in toamna sa se inscrie la scoala de INSOTITORI DE BORD.In cazul acesta cum sa procedam?
Am un copil de 18 ani impliniti.As vrea sa stiu daca o sa primeasca in continuare pensia alimentara de la tata si daca trebuie facut ceva in privinta aceasta?
Se mai da alocatie de stat dupa 18 ani?
Am un baiat de 13 ani ,eu sunt divortata si avem custodie comuna cu tatal sau dar nu tinem legatura deloc de multi ani vreo 6...7 ani .Acum o sa faca 14 ani si trebuie sa.i fac buletinul.Dar vreau sa stiu daca o sa trebuiasca ceva acte s.au semnatura de la tatal sau.Acum eu sunt recasatorita cu acte de 5 ani si copilul a stat cu mine in tot acest timp.
Răspuns la discuția Hartuire minor
Dar nu se poate sa le aflam adevarata identitate?Totusi e copil minor.Si este posibil sa hartuiasca si alti copii mult mai mici care nu stiu cum sa blocheze si sunt atat de multe cazuri de genul asta incat ma inspaimanta idea ca nu se poate face nimic pentru a opri aceste persoane de a nu mai face acest lucru.
Răspuns la discuția Hartuire minor
Sunt poze normale fara conotatii de nici in fel.Totul a inceput din luna aprilie anul acesta cu un profil de facebook de baiat care credem noi ca e fals pentru ca nu il cunoaste nimeni personal din prietenii pe care ii are in lista.Iar acum ceva timp a primit mesaje tot la fel de jignitoare dar de pe un profil cu nume si poze de fata.Punctul comun la aceste profile este scrisul cu aceleasi greseli gramaticale.