avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate GeorgeDuner

Activitate GeorgeDuner

As dori sa obtin de la politie un ordin care sa interzica unui vecin sa mai intre in curtea mea. Am o gramada de motive pentru a cere acest ordin de restrictie dar nu am nici o dovada.
Intrebare: Este nevoie de motive si dovezi sau este de ajuns sa merg la politie si sa cer ordinul de restrictie ?
Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo restrictie legala recenta care sa impiedice inmatricularea in Romania a automobilelor cumparate din Anglia. Am auzit un zvon ca dupa eliminarea taxei de mediu s-ar fi introdus o lege care nu permite inmatricularea masinilor cumparate din Anglia. Exista o asemenea restrictie acum sau e doar un zvon nefondat?

Multumiri anticipate!
Va rog sa-mi spuneti daca dupa un divort notarial pe cale amiabila, persoana care a luat numele de familie de la sot/sotie primeste in mod automat numele anterior casatoriei sau aceasta problema se poate rezolva doar prin instanta judecatoreasca ?