avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordin de restrictie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordin de restrictie

As dori sa obtin de la politie un ordin care sa interzica unui vecin sa mai intre in curtea mea. Am o gramada de motive pentru a cere acest ordin de restrictie dar nu am nici o dovada.
Intrebare: Este nevoie de motive si dovezi sau este de ajuns sa merg la politie si sa cer ordinul de restrictie ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:32, 26 Februarie 2018
Nu veti obtine un ordin de restrictie.
Cum de intra fara acordul dvs ? Faceti-i plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu. pot obține ordin de restricție împotriva fratelui meu? Mikhelas Mikhelas Buna ziua. Daca fratele meu mi-a violat domiciliul, in mod repetat, si pot dovedi acest lucru, pot obtine un ordin de restrictie? Am dovezi video cat si ... (vezi toată discuția)
Restrictie Niko-68 Niko-68 Buna ziua. As dori sa aflu daca exista posibilitatea de a obtine o restrictie pentru o persoana, respectiv frate, de a se apropia de casa in care locuiesc. ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie Amalia_P Amalia_P Buna ziua, As dori sa stiu in ce situatii se poate obtine un ordin de restrictie daca este vorba despre un iubit de care m-am despartit, dar nu vrea sa ... (vezi toată discuția)