avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate tryx

Activitate tryx

Buna ziua. Va expun urmatoarea situatie. O institutie a statului ne-a imputat anumite sume si ne-au pus sechestru asigurator si popriri asupra bunurilor firmei.
I-am dat in judecata si am castigat la ICCJ cu sentinta definitiva, dar respectiva instiutie de stat inca nu ne-a ridicat sechestrele pe bunuri si popririle de pe conturi.
Sentinta a fost data in 2013 si acum 2 saptamani am aflat din intamplare ca inca mai avem sechestre pe bunurile noastre puse cu ani in urma.
Le-am facut o adresa prin care le-am comunicat decizia ICCJ(pe care si ei o au) dar vad ca nu am primit niciun raspuns inca in cele 2 saptamani trecute..
Ce as putea face, va rog un ajutor ca mi se pare un abuz al unor incompetenti notorii.
Nu dau numele institutiei sa n-am probleme pe viitor.
Sunt economist la o institutie publica cu finantare din venituri proprii si de la bugetul de stat (litera G) si as dori sa aflu daca este valabila norma de 150 litri consum lunar carburant.
Am cautat pe net si am gasit Legea 258/2015 care ar fi eliminat acest plafon dar nu imi este clar..
Va rog daca ma puteti ajuta ca am o mare problema cu consumul de carburant.