avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Consum lunar carburant institutie publica
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Consum lunar carburant institutie publica

Sunt economist la o institutie publica cu finantare din venituri proprii si de la bugetul de stat (litera G) si as dori sa aflu daca este valabila norma de 150 litri consum lunar carburant.
Am cautat pe net si am gasit Legea 258/2015 care ar fi eliminat acest plafon dar nu imi este clar..
Va rog daca ma puteti ajuta ca am o mare problema cu consumul de carburant.

Alte discuții în legătură

Decontare bonuri carburant emilot66 emilot66 Ma deplasez din Orasul A in Orasul B pt. a ajunge la seviciu. Mi se deconteaza bonurile de carburant, dar,de exemplu, la 90l lunari platesc 470 lei si din ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2018 vs legea 153/2017 eduardvl eduardvl Buna ziua, Se da urmatoarea speta: Personalul contractual dintr-o institutie publica a administratiei publice centrale, finantata integral din venituri ... (vezi toată discuția)
Doresc sa aflu daca îmi desfasor activitatea legal Ionel Bogdan Ionel Bogdan Buna seara, ma numesc Ionel ! Din anul 2015 mi-am deschis PFA si m-am încadrat la norma de venit fixa iar la fiecare 3 luni îmi plătesc dările la ... (vezi toată discuția)